Ook dit jaar kregen we weer al een aantal vragen van 'vrienden van de oude zandgroeve' of we toch wel weer een kalender maakten. JA hoor! Dus, ben je nog op zoek naar een eindejaarskadootje voor familie, vrienden of voor jezelf, dan is onze 'jaarkalender 2022' misschien een idee.

Een jaar lang mooie natuurfoto's aan je muur, stuk voor stuk gemaakt op eigen terrein! De kalender biedt ruimte voor kleine aantekeningen.
Dit jaar bieden we weer alleen A3-formaat aan (42x30 cm, dat is dus dubbel zo groot als een gewoon blad printpapier). We moeten hier niet veel winst op maken maar toch hebben we de prijs moeten verhogen om er aan uit te komen. We verkopen de kalenders aan €25. Verzending per post kost €5 extra, maar trachten we liefst te vermijden.
De winst van de verkoop gaat naar de uitbreiding van het aantal nestkasten in ons reservaatje, ook voor uilen en torenvalken.
Heb je interesse, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Betaling gebeurt door een overschrijving op 'De oude zandgroeve', BE35 7360 1817 5137, BIC KREDBEBB, met vermelding van wat je bestelt.
Indien tijdig besteld en geleverd, bezorgen we je de kalender(s) nog ruim voor de feestdagen. Een eerste bestelling is al de deur uit!
Alvast bedankt!
 

collage kalender