Dit jaar zijn er ook opnieuw wenskaarten van 'De oude zandgroeve' te koop! Deze keer 'rechthoekige' kaarten in het klassieke formaat (10 x 14 cm) met prachtige foto's van bloemen en vogels die ook weer in ons reservaatje gemaakt werden. De volledige verzameling bevat 10 verschillende kaarten, verdeeld over 2 sets van 5, één set met 5 vogelkaarten, de andere set met 5 bloemenkaarten. Het zijn kaarten met een vouw waarbij de 2 binnenkanten vrij zijn om zelf je wensen neer te pennen. Aan de achterzijde staat nog een verkleinde foto, de naam van de bloem of vogel en de contactgegevens van ons project. Uiteraard worden mooie witte omslagen voorzien. Ook hier is onze winst beperkt en vragen we €10 per set van 5 kaarten. Met de winst gaan we het aantal nestkasten (ook voor uilen en torenvalk) uitbreiden.
Heb je interesse, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Betaling gebeurt door een overschrijving op 'De oude zandgroeve', BE35 7360 1817 5137, BIC KREDBEBB, met vermelding van 'wenskaarten' en 'vogels' en/of 'bloemen'. Dit mag eventueel samen met de kalender(s).
Indien tijdig besteld en geleverd, bezorgen we je de kaarten nog ruim voor de feestdagen. Indien in de buurt van Korbeek-lo brengen we de kaartjes graag aan huis. Indien verderaf zoeken we wel een oplossing voor verzending per post.
Nog maar eens bedankt!

collage planten

collage vogels