Regelmatig maaien maakt deel uit van het beheerplan van ons reservaatje. Alvorens het echt winter wordt is het best het hooiland kort te maaien en alle gemaaide planten te verzamelen.  
We zullen op voorhand maaien met de bosmaaier en met de tractor en maaibalk zodat op de werkdag zelf het hooi kan bijeengeharkt worden en getransporteerd naar de composthoop. Dat is een zware klus die echt leuk wordt als we op een ruime ploeg vrijwilligers zouden kunnen rekenen.
Wij werken van 10.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 16.30 uur. Je mag ook gerust voor een halve dag of zelfs maar een uurtje komen meehelpen! Voor wie fysiek werk niet niet zitten, zijn er lichte logistieke taken mogelijk. Gewoon eens langs komen voor de gezellige sfeer mag ook! 
Voor alle helpers van zowel de voor- als namiddag is er tijdens de middag (13.00 uur) een maaltijd voorzien en uiteraard drank en hapjes gedurende de ganse dag.
Alle deelnemers van 16 jaar of ouder zijn verzekerd via onze vrijwilligersverzekering. Kinderen zijn welkom, onder toezicht en volledige verantwoordelijkheid van hun ouder(s).
Wil je graag meewerken, stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Geef aan wanneer je komt en of je blijft eten. Zo kunnen we ook de verzekering tijdig regelen. 

Van harte dank bij voorbaat!