Op vraag van heel wat 'Vrienden van de oude zandgroeve' hebben we de data van enkele werkdagen al wat eerder op voorhand vastgelegd. Het zijn: zaterdag 11 maart, zaterdag 1 april en zaterdag 20 mei.
De bedoeling van de eerste 2 werkdagen is: bouw van enkele takkenrillen, inkorten van een aantal wilgen, verbeteren van het wandelpad, maaien van enkele stukken ruigte met de bosmaaier, afvoeren van maaisel en plaatsen van afsluitingspalen. Op 20 mei hopen we te kunnen maaien en hooien als het weer het toelaat.
Er zit zowel eerder zwaar als licht werk bij. Dus iedereen is welkom, ook voor logistieke steun. Vanaf 16 jaar ben je verzekerd door ons. Jongeren en kinderen zijn toegelaten onder toezicht en verantwoordelijkheid van hun ouders. We werken telkens vanaf 10.00 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 16.30 uur. 's Middags bieden we alle medewerkers, zowel van de voor- als de namiddag een warme maaltijd aan. Wil je graag meewerken, stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en vermeldt met hoeveel je komt, welke datum, voor- en/of namiddag en of je blijft eten.
Van harte dank bij voorbaat,
Guido en Annemie
 
hooien1
 
hooien2